Tytyri-sali

Maan alla Tytyrin Elämyskaivoksessa on ainutlaatuinen juhlatila, Tytyri-sali, jossa salaisimmatkin kokoukset pysyvät kiven sisällä. Tytyri-sali tarjoaa ainutlaatuiset tilat 100 hengelle kokouksista, perhejuhliin ja unohtumattomiin illanviettoihin.

Tilaisuuden järjestäminen

Tytyri-sali luo eksoottiset puitteet kokouksien ja juhlien pitoon. Tytyri-salin tilavaraukset Lohjan Matkailupalvelukeskuksesta 044 369 1309 tai tourist@lohja.fi.

Tilat soveltuvat noin 100 henkilölle. Istumapaikat ovat siirrettäviä 10hlö pirttipöytiä. Lataa Tytyrin-salin pohjapiirros täältä. Tytyri-salin pohja on suurimmaksi osaksi betonilaatoitettu.

Tytyri-salissa on ilmalämpöpumppu ja tilassa on n. +20 asteen lämpötila

Salissa ei ole kypäräpakkoa, mutta maan alla kaivoskäytävillä tulee pitää kypärää. Kypärät jaetaan Tytyrin Elämyskaivoksen vierastuvalla.

vaakaviiva_kapea4
Havainnekuva Tytyrisalin tupakoinnista ja alkoholista. Värikkäällä pohjalla harmaalla piirretty olutpullo ja sen edessä valkoinen savuke, josta tulee savua.

Alkoholi ja tupakka

Tytyri-salissa saa käyttää alkoholia kohtuudella.

Maan alla ei ole tupakointitilaa

Havainnekuva Tytyrisalin ruokailusta. Värikkäällä pohjalla valkoisella piirretyt lusikka, haarukka ja veitsi aseteltuna tähden muotoon.

Ruokailu

Ruokailut ja kahvitukset Tytyri-saliin tulee järjestää itse tai tilata cateringpalvelusta, joka on vapaasti valittavissa. Tytyri-salissa on pieni apukeittiö, jonne tulee juokseva vesi, mutta vesi ei ole tarkoitettu juotavaksi.

Havainnekuva Tytyrisalin illasta. Värikkäällä pohjalla valkoisia tähtiä ja kuun sirppi.

Iltatilaisuudet

Tilaisuudet saavat kestää klo 22.00 saakka, niin että Tytyrin kaivosmuseosta on poistuttu klo 22.00 mennessä. Tilaisuudet, jotka kestävät pidempään kuin klo 22, on sovittava erikseen.

Havainnekuva vessasta. Värikkäällä pohjalla valkoisin kirjaimin lukee WC.

WC-tilat

Tytyri-salin tilaisuuksien ajan käytössä on bajamajat. Tilaisuuden aluksi ja lopuksi käytössä ovat myös maan päällisestä vierastuvan WC-tilat.

Havainnekuva Tytyrisalin siivouksesta. Värikkään pohjan päällä harmaalla piirretty ämpäri, sekä sen oikealla puolella oleva valkoinen moppi.

Siivous

Tytyri-Sali tulee jättää alkuperäiseen kuntoon tilaisuuden jälkeen.

Havainnekuva Tytyrin yhteyksistä. Värikkäällä pohjalla valkoinen videotykki- ja Wifi-ikoni.

Kokousvälineet

Käytettävissä olevat kokousvälineet:

  • Videotykki
  • Valkokangas
  • Äänentoistolaitteet
  • Internet ja puhelinverkkoyhteydet toimivat maan uumenissa
vaakaviiva_kapea4

Tytyri-salin vuokraus

Ruokailu

Tytyri-salissa syntyy asiakkaan toiveiden mukaan niin lounaat opastetun kierroksen jälkeen kuin ikimuistoiset juhlat ja yritystilaisuudet. Ruokailut ja kahvitukset Tytyri-saliin saa järjestää itse tai tilata cateringpalvelusta, joka on vapaasti valittavissa. Alla suosituksiamme Tytyri-salissa toimineista caterinpalveluista.

Lasten synttäripaketit

Hauskat synttärit maan uumenissa

Ainutlaatuiset häät kallion syleilyssä