Tytyri-sali

Maan alla Tytyrin Elämyskaivoksessa on ainutlaatuinen juhlatila Tytyri-sali, jossa salaisimmatkin kokoukset pysyvät kiven sisällä. Tytyri-sali tarjoaa ainutlaatuiset tilat 100 hengelle kokouksista, perhejuhliin ja unohtumattomiin illanviettoihin.

Tilaisuuden järjestäminen

Kokoustilat soveltuvat noin 100 henkilölle. Istumapaikat ovat siirrettäviä 10hlö pirttipöytiä. Lataa Tytyrin-salin pohjapiirros täältä. Tytyri-salin pohja on betonilaatoitettu.

Tytyri-salissa on ilmalämpöpumppu ja tilassa on n. +20 asteen lämpötila

Tytyri-salissa ei ole kypäräpakkoa, mutta maan alla kaivoskäytävillä tulee pitää kypärää. Kypärät jaetaan Tytyrin Elämyskaivoksen vierastuvalla.

Ruokailu

Ruokailut ja kahvitukset Tytyri-saliin tulee järjestää itse tai tilata cateringpalvelusta, joka on vapaasti valittavissa. Lisätietoa täältä. Tytyri-salissa on pieni apukeittiö, jonne tulee juokseva vesi.

Iltatilaisuudet

Tilaisuudet saavat kestää klo 22.00 saakka, niin että Tytyrin kaivosmuseosta on poistuttu klo 22.00 mennessä.

Alkoholin käyttö ja tupakointi

Tytyri-salissa saa käyttää alkoholia kohtuudella.

Maan alla ei ole tupakointitilaa.

WC -tilat

Tytyri-salin tilaisuuksien ajan käytössä on lämmitetyt bajamajat. Tilaisuuden aluksi ja lopuksi käytössä ovat myös maan päällisestä vierastuvan WC-tilat.

Siivous

Tytyri-Sali tulee jättää alkuperäiseen kuntoon tilaisuuden jälkeen.

Tytyri-salissa käytettävissä olevat kokousvälineet

  • Videotykki
  • Valkokangas
  • Äänentoistolaitteet
  • Internet ja puhelinverkkoyhteydet toimivat maan uumenissa.

Tytyri-sali luo eksoottiset puitteet kokouksien ja juhlien pitoon. Tytyri-salin tilavaraukset Lohjan Matkailupalvelukeskuksesta 044 369 1309 tai tourist@lohja.fi.

Tytyri-salin vuokra alkaen:

1 h 250€
2 h 300€
3 h 350€
4 h 450€
5 h 550€
6 h 650€
7 h tai koko päivä 700€

Tytyri-salin hinta sisältää salivuokran ja yhden valvojan palvelun. Jos tilaisuudessa yli 30 henkeä, niin aina 2 valvojaa, jos tilaisuudessa yli 60 henkeä niin 3 valvojaa, jne. sekä alv. 24%. Turvallisuussyistä lisäopas tarvitaan yli 2h tilaisuuksiin, joissa on alkoholitarjoilu tai henkilöitä jotka haluavat tupakoida tilaisuuden aikana. Lisäoppaan kustannus on 42€/h/valvoja.

Alennus kaivoskierroksesta

5h ja yli salia vuokranneet ryhmät saavat opastuskierroksen hintaan 8€/hlö. Normaalihinta 16€/hlö.

Tytyrisali -  Kuvattu 7.4.2012

Ruokailu

Tytyri-salissa syntyy asiakkaan toiveiden mukaan niin lounaat opastetun kierroksen jälkeen kuin ikimuistoiset juhlat ja yritystilaisuudet. Ruokailut ja kahvitukset Tytyri-saliin saa järjestää itse tai tilata cateringpalvelusta, joka on vapaasti valittavissa. Alla suosituksiamme Tytyri-salissa toimineista caterinpalveluista.

Chef´s Café & Catering

044 288 7777
chefs.service@gmail.com
www.chefsservice.fi

Lohjan Juhlaserviisi

019 383 771
juhlaserviisi@juhlaserviisi.fi
www.juhlaserviisi.fi

Juhla- ja pitopalvelu Yrjö Mensola

0400 831587
yrjo.mensola@gmail.com

valimerkki