Lasten synttäripaketit

Ainutlaatuiset synttärit maan uumenissa

Järjestä huisin hauskat synttärijuhlat maan alla! Valitse lasten synttäripaketti neljästä eri vaihtoehdosta, tai vaihtoehtoisesti voimme myös suunnitella omannäköiset juhlat juuri sinulle.

Synttäripaketit

Havainnekuva Tytyrin Tyyra synttäreistä. Värikkäällä pohjalla iloinen peikkotyttö vilkuttaa vihreässä mekossa ja keltainen kaivoskypärä päässään.

Vuorenpeikot kaivoksessa

Vuorenpeikot kaivoksessa synttäripakettiin sisältyy reilun tunnin mittainen kierros, jossa oppaan johdolla vuorenpeikoiksi pukeutuneet lapset tutustuvat kaivoksen ihmeelliseen maailmaan ja kohtaavat yllätyksen, joka täytyy ratkaista päästäkseen synttärijuhliin Tytyri-saliin.

vaakaviiva_kapea3
Havainnekuva geologisiin kierroksiin. Värikkäällä taustalla piirretty valkoinen kaivoskypärä, sekä harmaa hakku.

Kaivosmiehen kierros

Kaivosmiehen synttärikierroksella tutustutaan Tytyrin kaivokseen lasten geologisen kierroksen kautta. Kuullaan tarinoita maapallon synnystä ja lohjalaisesta kalkkikivestä, joka on yli miljardia vuotta vanhaa. Kierroksella pääsee myös testaamaan kalkkikiven murskausta ja kullan vaskausta.

Havainnekuva kaivokseen varautumisesta. Värikkäällä taustalla piirretty poika, jolla keltainen kaivoskypärä, vaaleansininen kaulahuivi, turkoosi lämmin takki, pitkät ruskeat housut, sekä tummat kävelykengät.

Seikkailukierros

Reilun tunnin mittaisella seikkailukaivoskierroksella etsitään kartan ja eri tehtävien avulla Tytyrin Elämyskaivoksen aarteita.

vaakaviiva_kapea3
Havainnekuva keppihevosista. Värikkäällä taustalla ristikkäin asetellut keppihevospiirrokset, joista vasen on sininen ja oikealla oleva keltainen.

Kepparisynttärit

Kepparisynttäreillä kaivoskierroksella tehdään erilaisia tehtäviä omien kepparien kanssa. Tehtäviä ovat mm. kepparirata sekä lajijuoksu.

vaakaviiva_kapea3

Synttäripaketin hinta ja käytännöt

Havainnekuva syntymäpäiväjuhlien henkilömäärästä. Värikkäällä taustalla kymmenen pientä valkoista kypärää ja numero 10. Tarkoittaen kymmentä lasta. Keskellä plusmerkki ja sen alapuolella numerot 1-2 ja kuva kahdesta aikuisen kypärästä. Tarkoittaen yhtä viiva kahta aikuista.

200€/ 10 lasta + 1-2 aikuista
Lisähenkilöt 15€/hlö
Räätälöidyistä synttäripaketeista tehdään erillinen tarjous.

Synttäripaketin hintaan sisältyy teemanmukainen kierros oppaan johdolla, valo- ja musiikkiesitys suurella louhoksella ja Tytyri-salin käyttö 1h.

Tytyri-saliin saa tuoda omat tarjottavat ja voimme myös suositella paikallisia toimijoita tilaisuuden järjestäjäksi.

Synttäripaketteja suositellaan yli 5-vuotiaille.

Tilaukset

Lohjan Matkailupalvelukeskus
044 369 1309
tourist@lohja.fi

Kuvapiirros, jossa kaksi valkoista kypärää toisiaan vastakkain. Kypärissä on valot, jotka luovat maahan yhtenäisen violettin sävyisen valorenkaan.